No. 12 & 14, Jln bpp 8/2, Bandar putra permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
10A.M. - 8P.M.

Untuk Harga Borong sila hubungi kami di whatsapp

Kurma Ajwa merupakan salah satu jenis buah kurma yang masyarakat Malaysia suka. Ia mempunyai banyak khasiat yang baik bagi kesihatan. Kurma Ajwa juga memiliki rasa yang lazat dan mudah dicari di kedai-kedai di sekitar Malaysia dan harga Kurma Ajwa di Malaysia berbeza-beza bergantung kepada jenis ataupun gred dan pembekal.

Umumnya, Kurma Ajwa yang dijual di Malaysia berharga antara RM 30 hingga RM 50 sekilo. Bagi jenis yang lebih premium, harga kurma Ajwa di Malaysia akan melebihi RM100 terutamanya bagi Kurma Ajwa Jumbo. Di samping harga yang ditawarkan, kualiti Kurma Ajwa juga penting. Kurma Ajwa yang berharga lebih mahal biasanya mempunyai kualiti atau gred yang lebih tinggi. Jika anda membeli Kurma Ajwa dalam jumlah yang banyak, anda mungkin dapat menikmati harga yang lebih rendah daripada pemborong kurma seperti Green Diamond. Walaupun Kurma Ajwa adalah makanan yang mahal, ia masih menjadi pilihan banyak orang di Malaysia. Ia merupakan makan sunnah bagi umat Islam dan mempunyai permintaan yang banyak ketika bulan Ramadan.

Anda mesti memastikan bahawa anda membeli Kurma Ajwa yang tidak rosak atau tidak segar. Jika anda berbelanja di kedai fizikal, anda boleh memeriksa kualiti kurma diri sendiri untuk memastikan kualitinya. Jika anda berminat untuk membeli Kurma Ajwa, anda boleh lawati Kedai Kurma Green Diamond di Seri Kembangan, Selangor.

Selain itu, anda juga boleh melihat penjual Kurma Ajwa jika anda berbelanja secara dalam talian. Kebanyakan pembekal Kurma Ajwa di Malaysia mempunyai laman web untuk memudahkan pembeli. Pastikan anda memilih syarikat yang berpengalaman dan mempunyai reputasi yang baik. Ini akan memastikan bahawa anda mendapat produk yang berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan. Membeli Kurma Ajwa yang berkualiti tinggi penting di mana kualiti Kurma Ajwa yang lebih baik biasanya mempunyai ciri-ciri seperti warna yang lebih cantik, rasa yang lebih kuat dan tekstur yang lebih lembut. Anda boleh melayari laman web Kedai Kurma Green Diamond di https://greendiamond.com.my/kurma-mariami-piarom/ atau terus menghubungi melalui WhatsApp di +60173122220 yang menawarkan harga kurma Ajwa di Malaysia yang terbaik.

Recent Comment: (0)

commenter
Travon October 5, 2016

Ah yes, nicely put, evnoryee.

Reply
commenter
Rileigh October 5, 2016

I’m not easily imesprsed but you’ve done it with that posting.

Reply
    commenter
    Maralynn January 5, 2017

    this is very useful! My husband and I are expecting our first born any day now and we are doing a unateisssd home birth (the risks have been assessed) so he will be the one catching the baby. Lol

    Reply
commenter
Jonnie October 5, 2016

You keep it up now, unansrtded? Really good to know.

Reply
commenter
Zarya October 5, 2016

Ecniemoos are in dire straits, but I can count on this!

Reply
commenter
Eliza October 5, 2016

Please teach the rest of these internet hongolais how to write and research!

Reply
commenter
Lola October 5, 2016

What a joy to find somnoee else who thinks this way.

Reply
commenter
Marsue October 5, 2016

If time is money you’ve made me a wealthier woman.

Reply
commenter
Lakiesha October 5, 2016

How neat! Is it really this simple? You make it look easy.

Reply